Responsive Webdesign voorbeeld
Responsive
Webdesign
Bedrijfs logo
Responsive Webdesign voorbeeld
Responsable
Webdesign
whatsapp logo
previous arrow
next arrow
Slider
WordPress

Sinds 2009 werk ik met WordPress. Toen nog vooral gebruikt voor blogs of een standaard website. Sinds jaren is WordPress een volwaardig CMS waarmee b.v. webwinkels of veiling sites kunnen worden gecreëerd, in meerdere talen. Met ontelbare plug-ins, is er voor elk van uw gewenste functionaliteit een goede oplossing te vinden. Uiteraard kunnen wij samen het ‘theme’ helemaal aanpassen naar uw uniek gewenste huisstijl.

 

Mijn standaard is om websites te ontwerpen met veiligheid in het achterhoofd die eenvoudig te onderhouden zijn en waar geen problemen mee optreden. En als er problemen optreden, het mijn verantwoordelijkheid is die direct op te lossen.

SEO

SEO, of zoekmachine optimalisatie, is standaard inbegrepen bij elke website die wordt ontwikkeld; een professionele website heeft immers alleen zin als die ook daadwerkelijk wordt gevonden, door de juiste bezoekers.

 

Binnen de SEO besteden wij samen aandacht aan de inhoud van uw website. We gebruiken de nieuwste web technologie voor het ontwerp (HTML5/CSS3/SSL Encryptie), de structuur en de optimalisering van trefwoorden om het best mogelijke resultaat te leveren. Het is gebruikelijk dit op lange termijn te blijven opbouwen, via b.v. links, publicaties, sociale media en het aanpassen van de website’s inhoud.

Responsive

Desktop, laptop, tablet of smartphone; een responsive website past zich prima naar de grootte van uw scherm aan.

 

Sinds 2015 heeft het aantal mobiele bezoekers de desktop ingehaald op het gebied van zoekopdrachten. Het mag duidelijk zijn dat men tegenwoordig het beste voor een responsive webdesign kiest.

 

Interesse om uw website te vernieuwen naar een resposive design? Neem contact met me op voor een gratis gesprek, analyse, plus offerte voor een nieuw ontwerp.

Beveiliging

Uw website wordt ontwikkeld met veiligheid voorop. We selecteren plugin’s en theme’s op lange termijn support, gebruiken of laten geen overbodige plugin’s achter, configureren wordpress en .htaccess correct en schermen de administratie pagina af. Naast eventuele backups van onze hosting provider zorgen we zelf voor een volledig backup systeem.

 

Er wordt beveiligings software geïnstalleerd die ons b.v. real-time op de hoogte houdt wie er op de website inlogt. Elke dag worden, onder andere, alle files op de server gecontroleerd op veranderingen; wat vervolgens wordt gerapporteerd via email. Ook monitor ik sinds jaren via WordPress security sites welke manieren gebruikt worden om WordPress sites aan te vallen, dit om beter inzicht te krijgen in hoe hier op voorbereid te zijn; of (in de ergste gevallen) direct preventieve maatregelen te treffen.

Mijn werkwijze:

Opzet website overlegIn onze eerste gesprekken bepalen wat het doel van uw website is, de doelgroep en het uiterlijk. Misschien heeft u b.v. wel, of juist geen huisstijl, kleuren palet, foto materiaal klaar liggen? Op basis van onze eerste communicatie vertaal ik uw wensen naar één of meerdere voorbeelden/concepten.

 

Ik lever u een duidelijke offerte aan met meerdere opties.

Bouwfase website afgebeeldIk begin aan de ontwikkeling van de website. Op basis van ons voorgesprek houd ik rekening met SEO, trefwoorden, bezoekers vriendelijkheid, etc.

 

Zodra de structuur is opgezet krijgt u toegang tot de afgeschermde ontwikkelings omgeving. We kunnen nu Samen de verdere ontwikkeling aansturen. Ons voordeel is dat u voor elke vraag terrecht kunt bij hetzelfde aanspreek punt. U weet precies wat er gaat gebeuren, wanneer en door wie.

Nadat we alle ontwikkelings puntjes op de i hebben gezet, en de functionaliteit samen hebben getest, wordt uw website officieel gelanceerd.

 

Worden er in de eerste dagen of weken na de lancering nog functionaliteit foutjes ontdekt, dan worden die voor u aangepast.

 

Het is aan te raden voor een onderhouds abonnement te kiezen. Uw website heeft onderhoud nodig om te waarborgen dat die vlekkeloos, en veilig, blijft werken. In wordpress kunt u zelf aanpassingen doen, maar vaak komt het toch goed uit om bepaalde zaken door een specialist te laten verrichten. Onze maandelijkse onderhouds abonnementen komen inbegrepen met 60 minuten werktijd voor welke website aanpassing dan ook.

 

En we blijven denken aan de lange termijn. Kunnen we de trefwoorden op uw website enigszins aanpassen? Wat zijn de opties voor het genereren van nog meer bezoekers? Ik denk met u mee, en geef graag advies uit; of doe voorstellen om uw website aantrekkelijker te maken voor het publiek, ook na de lancering.

 

Handtekening van Marco

2011 – 2018.  Vormgegeven door  Mijn snel ontworpen bedrijfs logo - Vergoote versie